Nip+Fab…ulous!

Nip+Fab: ίσως από τις πιο Instagram εταιρίες! Οι λάτρεις του skincare τη γνωρίζουν για την ιδιαίτερη ονομασία των προϊόντων (Dragon’s Blood, Viper Venom), για τη πολύ γνωστή συνεργασία της με την Kylie Jenner και για τα στοχευμένης δράσης προϊόντα. Το δικό μου ενδιαφέρον για την εταιρία ξεκίνησε κάπως διαφορετικά! Την εταιρία την είχα ακουστά. Κάποια στιγμή σερφάροντας στο Amazon, ως προτεινόμενο και best seller βιβλίο μου πρότεινε το “How to be an overnight success” της Μαρίας Χατζηστεφανή. Μου έκανε ο εντύπωση ο ειρωνικός τίτλος και το αγόρασα! Διαβάζοντας το ,λοιπόν, ανακάλυψα ότι η Eλληνίδα συγγραφέας είναι η ιδιοκτήτρια του luxury skincare brand Rodial και της πιο affordable εταιρίας Nip+Fab!! Ο τρόπος που δημιουργήθηκαν και οι δυο εταιρίες, η φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα και το γεγονός ότι μια Ελληνίδα κατάφερε να εδραιωθεί παγκοσμίως χτίζοντας δύο πολύ δημοφιλείς εταιρίες ήταν επιπλέον λόγοι για να δοκιμάσω κάποια απ’τα best sellers της Nip+Fab!  

Από τα διάσημα προϊόντα της Nip+Fab είναι τα pads. Είναι εμποτισμένοι δίσκοι οι οποίοι έχουν θεραπευτική δράση εκτός από ένα προϊόν που έχει και δράση ντεμακιγιαζ. Οι Glycolic Fix δίσκοι όπως το λέει και η ονομασία τους έχουν γλυκολικό οξύ, υαλουρονικό οξύ και blue daisy. Η κύρια δράση τους είναι απολεπιστική λόγω του γλυκολικού οξέος αλλά έχουν επιπλέον ενυδατική και καταπραϋντική δράση. Σε καθαρό πρόσωπο, περνάμε το δίσκο ταμποναριστά 2 φορές την εβδομάδα το βράδυ. Συνίσταται η χρήση SPF το επόμενο πρωί. 

Η σειρά Dragon’s Blood ήταν ήδη γνωστή απο τη Rodial. Η ονομασία προέρχεται από το ρετσίνι που βγάζει το ομώνυμο δέντρο. Τα συστατικά στο ρετσίνι αυτό έχουν πολύ ενυδατική δράση και μαζί με το υαλουρονικό οξύ και το velvet flower έχουμε ένα shot υπερενυδάτωσης! Το serum το εφαρμόζουμε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό. 

Από τα πιο δημοφιλή προϊόντα και τάση παγκοσμίως είναι οι sheet masks. Είναι υφάσματα εμποτισμένα με δραστικές ουσίες τα οποία τα εφαρμόζουμε στο πρόσωπο κανονικά όπως οι κρεμώδεις μάσκες αλλά φυσικά δεν ξεπλένουμε το πρόσωπο. Ένα tip είναι να τοποθετήσουμε τη μάσκα στο ψυγείο πριν την εφαρμογή για extra δροσιά!

Από τη σειρά Body δοκίμασα το Shimmer Leg Fix μια κρέμα με χρυσό διακριτικό shimmer την οποία τη χρησιμοποιώ φυσικά όχι μόνο στα πόδια αλλά και στα χέρια. Αν θέλουμε ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα μπορούμε να αναμίξουμε λίγη ποσότητα στην κανονική ενυδατική κρέμα σώματός μας και να προσθέσουμε λίγο παραπάνω μόνο στα high points που θέλουμε να τονίσουμε (ώμοι, κλείδα).

Η Nip+Fab υπάρχει πλέον στην Ελλάδα δυναμικά και θα τη βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία. Εκτός από skincare έχει και υπέροχο μακιγιαζ με πολύ μοντέρνα προϊόντα όπως παλέτες contouring, strobing, liquid highlighters κα. και σε πολύ προσιτές τιμές.  Εκτός από τα προϊόντα της Μαρίας Χατζηστεφανή θα σας συνιστούσα και το βιβλίο της ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγεματίες. Ο τίτλος όπως προανέφερα είναι ειρωνικός γιατί δεν υπάρχει Overnight Success στον κόσμο των επιχειρήσεων και με πολύ άμεσο και απλό τρόπο περιγράφει όλες τις δυσκολίες, τα λάθη, τις σωστές κινήσεις και προπάντων τον κόπο και το πάθος που χρειάζονται για να μπορέσει μια εταιρία να καθιερωθεί. 

Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post! Φιλιά! xoxoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *