Η οικογένεια Thés des Vignes μεγάλωσε!

Από τα πρώτα προϊόντα της Caudalie που αγάπησα ήταν το Fresh Fragnance Thé des Vignes για το άκρως δροσερό και καλοκαιρινό άρωμά του! Το white musk, το νερόλι και το ginger συνθέτουν ένα από τα πιο διαφορετικά και πολυτελή αρώματα που έχω δοκιμάσει και δεν είναι τυχαίο ότι από τη σειρά των αρωμάτων είναι αυτή που παγκοσμίως έχει αγαπηθεί περισσότερο. Η σειρά αυτή απέκτησε νέα μέλη με τα οποία έχουμε πλέον μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος Thé des Vignes! Στο αρχικό Fresh Fragnance και Shower gel προστέθηκαν η κρέμα για τα χέρια και τα νύχια στα 50ml, η body lotion στα 200ml και 400ml και το κορυφαίο ξηρό λάδι για το σώμα και τα μαλλιά. 

Το ξηρό λάδι περιέχει πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού και τέσσερα πολύτιμα έλαια: έλαιο σταφυλιού, έλαιο ιβίσκου, έλαιο σησαμιού και έλαιο argan.  Η σύνθεσή του ελαφριά που απορροφάται εύκολα και το άρωμά του λίγο πιο έντονο σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς κάτι που το καθιστά προσωπικό αγαπημένο!

Η body lotion περιέχει πολυφαινόλες και έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, έλαιο μπουράντζας και βιταμίνη Ε. Όπως και η κλασική body lotion της Caudalie έτσι και αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως after sun. Λόγω της αντιοξειδωτικής δράσης των πολυφαινολών βοηθάει στη μείωση της αίσθησης κουρασμένων ποδιών, ιδανικό για μεγαλύτερες ηλικίες και εγγύους. 

Με την αγορά δύο προϊόντων από τη σειρά Thé des Vignes έχετε δώρο την τσάντα θαλάσσης με το λογότυπο της Caudalie!

Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post! xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *