Βραδινός καθαρισμός προσώπου

Ο βραδινός καθαρισμός του προσώπου τώρα το καλοκαίρι χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο για να αφαιρέσουμε όχι μόνο ρύπους, μακιγιάζ αλλά και τα υπολείμματα αντηλιακού που συνήθως είναι λιπαρό και βαρύ προϊόν. Ο συνδυασμός καθαριστικών προϊόντων που κάνω είναι ο εξής:

Ceramide Replenishing Cleansing Oil, Elizabeth Arden

Το καθαριστικό αυτό το απλώνουμε σε στεγνή επιδερμίδα κάνοντας μασαζ και έπειτα βρέχουμε το πρόσωπό μας με νερό και γαλακτωματοποείται. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται όλα τα βαριά προϊόντα όπως το αντηλιακό και το make-up. Λόγω των ceramides η επιδερμίδα μένει ενυδατωμένη!

Micellar Cleanser, Panthenol Extra

Το δεύτερο βήμα στο καθαρισμό μου είναι ένα προϊόν micellaire. Έχω δοκιμάσει πολλά micellaire αλλά αυτό που παίρνω ξανά και ξανά τα τελευταία χρόνια είναι αυτό της panthenol extra. Είναι αποτελεσματικό χωρίς κόπο γιατί “ρουφάει” το μακιγιάζ. Το χρησιμοποιώ στα μάτια με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και δεν ταλαιπωρούνται καθόλου. Τις μέρες που δεν έχω βαρύ μακιγιάζ, το νερό micaellaire αρκεί για το ντεμακιάζ όλο του προσώπου.

Τσάι του Ολύμπου, Korres

Τρίτο βήμα στον καθαρισμό είναι προϊόν αφρίζον σε μορφή gel. Εδώ μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε φορά και κάτι διαφορετικό γιατί μετά τα δύο πρώτα βήματα που το πρόσωπο έχει καθαρίσει ήδη πολύ καλά, με ενδιαφέρει να πειραματίζομαι περισσότερο με αρώματα και συστατικά. Την περίοδο αυτή χρησιμοποιώ την αφρώδη κρέμα καθαρισμού με τσάι του Ολύμπου. Μου αρέσει το διακριτικό άρωμά του και η απαλή υφή του προϊόντος.  

Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post! Φιλιά xoxoxo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *